Monday, September 21, 2009

SK alg, IPSON
20.09
122,5p ( kahe nulliga), kohtunik Taimi Leib.
Kaks nulli on ikka liig mis liig. Ühe nulli puhul oli tegemist otseste segavate faktoritega. Aga see ei anna õigustust minu koera mitte tegemisele. Äärmiselt mugav on leida põhjusi teistes. Koer kardab teist koera. Või inimest. Võõrast platsi. Tegelikult on põhjus ikkagi üks. Koer ei ole veel valmis. Ei ole jah.
Flynt võttis püsilamamises kaasa kogu rea. Kutsus mängule. Õnneks selliste asjade puhul, annab kohtunik teistele uue võimaluse. Ja algatajale nulli. Kuidagi moodi tuleb trennide püsivus üle kanda võistlustele.
Aga üldises plaanis olen üsna rahul. Koer oli rõõmsam, kui eelmise päeva KK võistlusel. Ja sooritused olid kenamad. Mis aga omakorda tõi kaasa suured rõõmuringid. Tööd on veel küllaga teha. Ja lootus annab lohutust.
Kui mina ka, platsil olles maiust kaasas tassiks. Ja platsil koera premeeriks, küllap siis sooritusedki kenamad välja kukuks. Ja koer kontaktsem oleks. Et algklass. Näidake mulle kohta, kus on kirjas, et platsil olles võib koera premeerida. Jah. Eks igaüks teeb oma südametunnistuse või rikutuse tasemel.

No comments: