Monday, August 31, 2009

Mitteammetlik SK
Vahiküla, 31.08

144,5p, Kohtunik Killu Ahi.
Eks me kõik oskame leida kauneid vabandusi selle kohta, miks koer ei tee. On see siis mõni teine, "kole" koer, inimesed või maa peale laskuv õhtuhämarus. Aga põhjus on üks- koer pole veel valmis.
Ja tean, et Flynt pole veel valmis. Ta on liiga ebastabiilne. Iga väiksemgi asi võib ta rivist välja lüüa. Iga rohukõrregi taga võib "suur kole" varitseda.
O püsilamamise eest. Eks seda ole omajagu harjutatud. Ja 5min. ei ole mingi probleem lamada. Ka koertega koos oleme seda teinud. Kasvõi eile. 4minutit, köömes. Flynt isegi ei nihelenud. Aga probleem on selles, et me ei ole just väga palju lamanud segajatega. Aga algklassi lamamises on segajaid alati. Järelikult tuleb rohkem rõhku panna suurte segajatega lamamisele.
7,0 liikumine ilma rihmata. Kuskilt pimedusest tuli peale "suur kole". Minule nähtamatu. Tema jaoks hirmu ja õudu tekitav. Kartsin, et ta jookseb ära. Aga ei. Kuigi tema taltsutamisega oli üksjagu tegemist. Selle nahka läks ka koku käimine. Proovi sa teha pöördeid koeraga, kes ei ole sinuga kontaktis.
Lõpuks suutis ta ennast kuigivõrd koguda. Tuli meelde, et mina olen ka olemas. Ja ülejäänud sooritustega võib täiesti rahule jääda.
Suurepärane kogemus, mulle endale. Ja Flyndile. Võõras plats. Pealtvaatajad, kohe seal samas sumisemas. Maale laskuv õhtuhämarus. Jahedus. Kaks tundi puuris, platsi ääres, oma järge ootamas. Segajaid rohkem, kui küllaga.
Isegi kiita saime. Väga head vasakpöörded. Ja tegelikult väga hea koer. Ja lõpuks, minule endale, väga head kogemused. Usalda ennast ja koera. Vaikselt hakkab tulema.
Kummardus korraldajatele!

No comments: