Saturday, March 21, 2009

Pitch & Go, 21.märts, 2009
Seniajani meie parim võistlus!
Jah, 120 punkti ja 5. koht, tundub kõrvaltvaatajale täiesti tühisena. Aga meie jaoks on see võit! Esimene võistlus, kus platsi ääres olid ka teised koerad. Olin üsna veendunud, et meie viskamine jääb sedakorda tegemata. Flynt lihtsalt ei suuda teiste koerte juuresolekul ennast talitseda. Ikka on vaja minna teisi hullutama. Tööd selle kallal on tehtud
üksjagu. Edusammud olid aeglased tulema. Mõni aeg tagasi, võtsime kasutusele veidi teised meetodid ja süsteemi. Tundub et see töötab.
Olen omaette mõelnud, kas poleks seda juba varem pidanud proovima. Et kiiremaid edusamme saada. Aga ei. See olnuks libe tee, kus kukkudes oleks võinudki lamama jääda. Flyndi rikutud psüühika, oleks ehk jäädavalt purunenud. Mineviku varjud jälitavad teda kogu elu. Nüüd rahunenuna ja veidi harjununa oma uue eluga, on ehk aeg, kus sammhaaval edasi liikuda.
Punktisummaga on selline lugu, et sain iga viske eest 20p. Maksimum oleks olnud 30. Siililegi selge, et siin tuleb ainult musklit kasvatada. Või jälle hankida uus raskem viskerelv, mis kaugemale lendaks.
Tubli Flynt!

Tänud kaunite piltide eest!

1 comment:

Aapo said...

Palju õnne Leela nii tubli tulemuse eest! Flynt on tõesti palju arenenud ja lõpuks annavad ka kõva töö viljad tunda! Tubli oled!! :)