Friday, June 26, 2009

šokiteraapia lõuna- eestis ehk...
Kokkuvõte

Äärmiselt meeldiv lõõgastus argiellu. Loodus, mis on tulvil nõhna ja loomi. Loodus, mille keskel tundud endale nii tühisena. Aeg tundub olevat peatunud. On vaid hetk. See, milles oled. Tühjad ja arutud probleemid, mis tunduvad tühistena. Ja kaotavad mõtte. Justkui oleks miskist puhastustulest läbi sammunud. Elu tundub taas võrratu.
Alles nüüd saan ma aru, rohkem positiivsust on meie ellu vaja. See toetab. Ja aitab edasi minna. Kõik on tasakaalus. Igas halvas on midagi head. Meie õigus ja kohus on see üles leida. Ja endaga kaasa võtta. Ja teistele jagada. Et elu sinu sees ja sinu ümber saaks teise värvi. Kirka.
Väsinud dobermann ei ole hea dobermann. Igav on. Aga las ta puhkab. Ta on selle auga välja teeninud. Kolm päeva šokiteraapiat lõuna- eestis on läbi. Trenni me hetkel ei tee. Koerale on vaja puhkust, et ise endaga hakkama saada. Loodetavasti saab ta seeläbi vaid tugevamaks.
Kes tahab ja viitsib kogu pildimaterjali vaadata, siis ikka murdjalooma albumis- http://public.fotki.com/murdjaloom/flyntlunas/

No comments: